• English (United Kingdom)
  • Svenska (Sverige)
 
Välkommen till ParadiseSwings!
Skrivet av Administrator   

 

Välkommen till ParadiseSwings klubb i Eskilstuna!

 

Vill ni bli Prova-På gäster?

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medleminnan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , därefter får ni ett svarsmejlom hur ni går vidare. Noterat att vi har kö vad det gäller singelmän. För mer info se medlemskap.


 Lördagar – Double Club - Saturdays
Välkomna att tillbringa en skön afton på klubben med två dörrar.Här träffar vi par och singlar som vill swinga och umgås med andra under hela långa natten. För mer info se kalendern.

 Fredagar – Hot Night in Open Club
Vi fortsätter att öppna upp HELA klubben på fredagskvällar för par och singlar. Vi välkomnar framförallt de sexuella individer som älskar ha sex med flera. För mer info se kalendern.

 Varje onsdag året runt – ParadiseSwings AW
Avkoppling mitt i veckan. Vad sägs om ett dopp i bubbelpoolen, en varm stund i bastun? Eller en het runda i klubbens inre skrymslen och vrår. För mer info se kalendern.

 

 

 

 

  

 

KALENDER

<< December 18 >> 
 må  ti  on  to  fr  lö  sö 
       1  2
  3  4  5  6  7
10111316
171820
242527
      

HOTELL

Annons

Swingers Date Club

© 2018 www.paradiseswings.se