• English (United Kingdom)
  • Svenska (Sverige)
 
Välkommen till ParadiseSwings!
Skrivet av Administrator   

alt 

Välkommen till ParadiseSwings klubb i Eskilstuna!

Super Sommar Rabatt för medlems par och tjejer på lördagar 50% på entrén från och med den 29 Juni till 1 september. Obs!  gäller EJ Supermixkvällarna.

 

Vill ni bli Prova-På gäster?

 

OBS! Oavsett nationalitet kräver vi att ni kan göra er förstådda och förstår svenska språket.

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medleminnan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Noterat att vi har kö vad det gäller singelmän.

 


alt

 Lördagar – Double Club - Saturdays
Välkomna att tillbringa en skön afton på klubben med två avdelningar. Här träffar vi par och singlar som vill swinga och umgås med andra under hela långa natten. För mer info se kalendern.

alt

 Fredagar – After Work Special
Vi fortsätter att öppna upp HELA klubben på fredagskvällar för par och singlar. Vi välkomnar framförallt de sexuella individer som älskar ha sex med flera. För mer info se kalendern.

alt

 Varje onsdag året runt – ParadiseSwings AW
Avkoppling mitt i veckan. Vad sägs om ett dopp i bubbelpoolen, en varm stund i bastun? Eller en het runda i klubbens inre skrymslen och vrår. För mer info se kalendern.

 

 

 

 

  

 

KALENDER

<< Oktober 19 >> 
 må  ti  on  to  fr  lö  sö 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  91013
141720
212427
2831   

HOTELL

Annons

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se