Information


Information
Written by Administrator   

 

Allmän Information om ParadiseSwings:

Allmänt

PradiseSwings är en swingersklubb för medlemmar – par, singeltjejer och singelkillar. Rekommenderad åldersgräns:

Par 20-65 år

Singeltjej 20-60 år

Singelkille 20-55 år

 

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medlem innan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Notera att vi har kö vad det gäller singelmän.

Provapå gäster och gäster som ännu inte blivit medlemmar:
Par 600 kr entré + 100 kr tillfälligt medlemskap – vid varje besök (+120 kr per person om man önskar middag)
Tjejer 300 kr entré + 100 kr tilfälligt medlemskap – vid varje besök (+120 kr om man önskar middag)
Killar 500 kr+ 100 kr tillfälligt medlemskap – vid varje besök (+120 kr om man önskar middag)

OBS: Vid besök 2 ska medlemsavgiften betalas: Par 500 kr/år Tjejer 300 kr/år Killar 700 kr/år

Insläpp matgäster 19.30–20.00, måltiden serveras kl. 20.00 Insläpp övriga gäster mellan 21.00–01.00, klubben stänger kl. 02.00.


När ni har blivit medlemmar, vilket man blir på det andra besöket, så betalar ni medlemsavgiften och får en medlemsprofil på ParadiseSwings hemsida. På hemsidan kan man lätt kontakta och kommunicera med andra medlemmar via deras nick utan att det syns någon annanstans. På sidan finns även en Gästbok öppen för allmänheten, skriv gärna där att ni planerar ett besök. Som medlem kan man även lägga upp egna bilder samt se andra medlemmars bilder. Medlemmar kan även ansöka om att bli medlem i ParadiseSwings hemliga och slutna grupp på Facebook om man så önskar. Skicka ett meddelande via Messenger på klubbens officiella FB sida. OBS, tänk på att du inte är lika anonym där om du använder din personliga FB profil.

Parkering

Fri parkering utanför klubben.

Tåg & taxi

Klubben ligger på gångavstånd från Eskilstuna Centralstation/resecentrum. Finns givetvis även taxi i anslutning.

Boende

Golden Spa Hotell är ett litet familjärt hotell som finns i samma byggnad som klubben, bokas via Boooking.com. Finns flera andra bra hotell i närmiljö.

Första gången på klubben

När ni checkar in på klubben så berättar ni att det är ert första besök – ni kommer då bli extra väl omhändertagna av personalen. Vi bjuder på en rundtur i klubblokalen och ni får fylla i en blankett med kontaktuppgifter mm.

Värdesaker lämnas till personalen i baren, vid incheckningen. Där hyr ni även badlakan för kvällen samt lånar lås. Det bästa är dock att ni tar med eget hänglås om det är många besökare. I omklädningsrummen finns wc, duschar och speglar.

Spa & Relaxavdelningen

Klubben har en stor och fräsch Spa & Relaxavdelning som är mycket populär. I relaxen finns sköna fåtöljer, soffa och bänkar. Givetvis kan du ta med dig kyld dryck hit att avnjuta. Här finns även en rymlig bastu och bubbelpool, duschar och ytterligare två wc.

Kondomer

I alla lekrummen finns kondomer, glidmedel, servetter och rengöringsmedel. Det går givetvis mycket bra att ta med sig egna kondomer. 

Glas

All dryck serveras i plastglas och det gäller i hela lokalen. Det finns en stor och rymlig bar samt matsal där det vid vissa events serveras buffé eller supé.

Utcheckning

När det är dags att gå hem så är det sista ni gör att checka ut – vilket ni gör i baren. Ni får era värdesaker och betalar för det ni har konsumerat under kvällen, entré samt eventuellt medlemskap. Klubben tar kort eller kontanter.

Allergi

I baren serveras inga nötter.På vissa fester/events så serveras mat – all mat som tillreds i restaurangköket är glutenfri. Vi ber våra gäster att kontakta oss i god tid innan om man önskar speciell kost; vegetarisk, fri från fläskkött eller andra råvaror.

Våra textilier tvättas i produkter rekommenderade av Astma & Allergiförbundet.

Klädsel

På klubben bär vi festlig och/eller sexig klädsel. Ej jeans och t-shirt. Annan dresskod meddelas i inbjudningarna där det är olika teman (t.ex. Halloween och Nyårsbal).

Mingel och kontakt

På ParadiseSwings minglar man på samma sätt som i övriga krogvärlden och man får ABSOLUT INTE vara påstridig eller tafsa om man inte blir inbjuden. Baren, realx och Spa-avdelningarna är utmärkta platser att ta en första kontakt genom att utbyta några ord.

I lekkrummen

Klubben är uppdelad på två lekavdelningar. En inre avdelning för par samt ett större mixområde för alla. Som par bestämmer du själv var du vill vara och testar med fördel båda avdelningarna.

Om du/ni tar kontakt med nya personer i lekrummen - förvissa dig/er om att personen både hört, förstått och svarat att inviten är accepterad genom ett ja eller med ögonkontakt och en tydlig ”nick”. Den som får inviten måste naturligtvis också lika tydligt och lugnt säga NEJ om inviten inte accepteras.Träng er aldrig på där några leker om ni inte har blivit inbjuden, och samma sak gäller för att fråga om det är ok att vara med i leken.…och slutligen…ETT NEJ ÄR alltid ETT NEJ och den som fått ett nej från någon får acceptera att det gäller för hela kvällen.

På vår klubb kommer det att finnas möjligheter att avnjuta allsköns sexuella handlingar. Det är inte tillåtet att kommentera andras sexuella läggning eller sätt att leka på. Det kommer att finnas olika rum får olika teman och om man ogillar något som sker i det rummet man kommer in i får man helt sonika lämna rummet utan kommentarer. Det kommer att finnas utrymmen för alla.

 


© 2020 www.paradiseswings.se