Regler
Skrivet av Administrator   

 

Trivsel- & Ordningsregler för medlemmar och provapå-gäster på ParadiseSwings

På klubben

Klubbvärdarna för har fullt mandat att avgöra vilka gäster som skall släppas in eller avvisas.

Mobiltelefoner och kameror är totalförbjudna i lokalen och lämnas till entrévärden vid incheckning. Full diskretion och sekretess gäller bland alla våra gäster och personal. Detta gäller både i klubblokalen och utanför.

Kondomer finns i alla lekrum och vi rekommenderar alla att använda dessa vid partnerbyte eller nya kontakter. Det går mycket bra att ta med egna kondomer om man så önskar.

Vi hyr ut badlakan och alla måste använda dessa om man sitter naken på möbler eller vid lek. Använda badlakan skall lämnas i de stora tvättkorgarna i omklädningsrummen. I bastun använder man stjärtlapp som tillhandahålls på en hylla intill bastun och efteråt lämnar man den i tvättkorgen utanför bastun. Renlighet och friskhet är ett absolut krav. I omklädningsrummen finns duschar och även i Spa avdelningen - använd dessa, både innan och efter bad.

I Spa avdelningen finns ett rum avsett för lekar med olja. Det är strängt förbjudet att använda sig av oljor i den övriga klubben. OBS! Efter användning av olja MÅSTE man noggrant rengöra HELA kroppen och använd EJ bubbelpoolen efter oljelek.

Rökning sker endast utomhus på terrassen – det gäller även e-cigaretter.

Det är helt förbjudet att ta med egen alkohol och andra preparat till klubben.

Visa respekt för varandra, man får ABSOLUT INTE vara påstridig eller tafsa om man inte blir inbjuden. Träng er aldrig på där några leker om ni inte har blivit inbjuden och samma sak gäller för att fråga om det är ok att vara med i leken. Den viktigaste regeln: ett nej är ett nej.

OBS! TAFSANDE eller påträngande uppträdande utan att vara inbjuden till beröring medför AVVISNING från klubben.

 

På hemsidan

Klubbens hemsida är ledningens och medlemmarnas forum för att utbyta information. De inloggningsuppgifter som erhålls är endast avsedda för medlemmens egen personliga användning och får inte lämnas ut till någon annan. Det är medlemmens ansvar att se till att andra personer inte av misstag kan logga in på hemsidan, vid slarv sker omedelbar uteslutning ur klubben.

 


KALENDER

<< Oktober 19 >> 
 må  ti  on  to  fr  lö  sö 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  91013
141720
212427
2831   

HOTELL

Annons

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se