Skriv ut Exportera till ICS (för outlook, Google Calendar, m fl...)

Come and Do Your Thing in Double Club

Evenemang 

Rubrik:
Come and Do Your Thing in Double Club
När:
2018-05-18 - 2018-05-19 20:00 - 02:00
Var:
paradiseswings - Eskilstuna
Kategori:
Openmind

Beskrivning

Come and Do Your Thing – in Double Club

Mingla?
Basta & bada?
Slicka & suga?
Knulla?
Smisk?
Vad brinner ditt hjärta för?

ParadiseSwings erbjuder stor bar, fräsch Spa- och relaxavdelning. För intimare lekar finns rum, gungor och vår motorcykel av specialmodell! Om man har varit stygg kan man hamna på korset eller få en dask i rumpan.

Entré par ** medlemmar ** 400 kr
Entré tjejer ** medlemmar ** 200 kr
Entré killar ** medlemmar ** 400 kr

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medlem innan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Notera att vi har kö vad det gäller singelmän.

Prova-på gäste på ParadiseSwings löser ett tillfälligt medlemskap som gäller för de två första besöken på klubben. För par och singeltjejer kostar det tillfälliga medlemskapet 100 kr + Fri entré vid första besöket. Entré provapå gäst killar 500 kr gäller vid fösta besöket. .

Insläpp mellan 20.00–23.00, klubben stänger kl. 02.00.

Varmt välkomna!

Om Double Club: Som första klubb i landet har vi två klubbar under ett och samma tak samtidigt. Kom och mingla i baren och njut av Spa & Relax tillsammans med alla besökare i vår sköna avslappnande miljö!

Som par har ni tillgång till den inre lite intimare och lugnare Parklubben om man så önskar. Med par menas man och kvinna, alltså kan singlar bilda temporära par och således besöka parrummen. Men känner ni för lite mer action och träffa fler singelmän så är ni välkomna ut till vår galet heta MIX klubb.

Plats

Plats:
paradiseswings

Registrerade deltagare:

Det är för sent att registrera sig till detta evenemang.

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se