Skriv ut Exportera till ICS (för outlook, Google Calendar, m fl...)

Party in Double Club

Evenemang 

Rubrik:
Party in Double Club
När:
2018-05-19 - 2018-05-20 20:00 - 03:00
Var:
paradiseswings - Eskilstuna
Kategori:
Openmind

Beskrivning

Party in Double Club

Vi ökar tempot, höjer volymen och partar sexigt i utmanande kläder. Svetten lackar. Törsten pockar. Heta par i närkontakt med singeltjejer och killar, minglar och hånglar för att sedan smyga in i ett hett rum med vilda förväntningar.

Entré par ** medlemmar ** 480 kr
Entré singel tjejer ** medlemmar ** 200 kr
Entré singelkillar ** medlemmar ** medlemmar 400 kr

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medlem innan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Notera att vi har kö vad det gäller singelmän.

Prova-på gäste på ParadiseSwings löser ett tillfälligt medlemskap som gäller för de två första besöken på klubben. För par och singeltjejer kostar det tillfälliga medlemskapet 100 kr + Fri entré vid första besöket. Entré provapå gäst killar 500 kr gäller vid fösta besöket. .

Insläpp mellan 20.00–23.00, klubben stänger kl. 03.00.

Kom in i feststämningen!

Varmt välkomna!

Om Double Club: Som första klubb i landet har vi två klubbar under ett och samma tak samtidigt. Kom och mingla i baren och njut av Spa & Relax tillsammans med alla besökare i vår sköna avslappnande miljö!

Som par har ni tillgång till den inre lite intimare och lugnare Parklubben om man så önskar. Med par menas man och kvinna, alltså kan singlar bilda temporära par och således besöka parrummen. Men känner ni för lite mer action och träffa fler singelmän så är ni välkomna ut till vår galet heta MIX klubb.

Plats

Plats:
paradiseswings

Registrerade deltagare:

Det är för sent att registrera sig till detta evenemang.

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se