Skriv ut Exportera till ICS (för outlook, Google Calendar, m fl...)

10 års jubileum i ParadiseSwings – stor baluns!

Evenemang 

Rubrik:
10 års jubileum i ParadiseSwings – stor baluns!
När:
2018-05-26 - 2018-05-27 20:00 - 03:00
Var:
paradiseswings - Eskilstuna
Kategori:
Openmind

Beskrivning

ParadiseSwings - 10 års jubileum – stor baluns!

Denna afton firar vi att ParadiseSwings fyller 10 år av kärlek, samlevnad och galna upptåg! Tillsammans har vi med Lorden och Ladyn i spetsen njutit av varandra, god hemlagad mat samt bubbel i både glas och pool. PS i Eskilstuna har blivit en mittpunkt i swingers Sverige och ikväll festar och njuter vi av varandra natten lång!

Galna gubbarna med drag - Fusse & Mangan Trubaduo - underhåller under middagen med skön musik och jokes!

Pris per person ** Medlemmar och Gäster ** 400 kr inkl buffé.

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medlem innan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Notera att vi har kö vad det gäller singelmän.

Prova-på gäste på ParadiseSwings löser ett tillfälligt medlemskap som gäller för de två första besöken på klubben. För par och singeltjejer kostar det tillfälliga medlemskapet 100 kr per person .

Veganer, vegetarianer och ni som inte äter skinka/fläsk eller har allergier av något slag ombeds meddela detta till köket via mail senast en vecka innan besöket, för att kunna få alternativ mat. Klubben erbjuder er en vegetarisk tallrik!

Insläpp mellan 20.00–23.00, klubben stänger kl. 03.00.

Kom in i feststämningen!

Varmt välkomna!

Om Double Club: Som första klubb i landet har vi två klubbar under ett och samma tak samtidigt. Kom och mingla i baren och njut av Spa & Relax tillsammans med alla besökare i vår sköna avslappnande miljö!

Som par har ni tillgång till den inre lite intimare och lugnare Parklubben om man så önskar. Men känner ni för lite mer action och träffa fler singelmän så är ni välkomna ut till vår galet heta MIX klubb. Singeldamer har tillgång till båda klubbarna och kan även om man så önskar bjuda med en herre in till Parklubben.

Plats

Plats:
paradiseswings

Registrerade deltagare:

Det är för sent att registrera sig till detta evenemang.

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se