Skriv ut Exportera till ICS (för outlook, Google Calendar, m fl...)

Kräftfest Summer Club

Evenemang 

Rubrik:
Kräftfest Summer Club
När:
2018-08-25 - 2018-08-26 19:30 - 02:00
Var:
paradiseswings - Eskilstuna
Kategori:
Openmind

Beskrivning

Kräftfest på Double Club med förskotts betalning.
Absolut svenska kräftor kommer att serveras + olika pajer och sallader
OBS! Det är förskottsbetalning för er som vill avnjuta kräftbordet.
Priset för detta kalas är 490 kr per person och skall vara inbetalt till bankgiro nr 401-8024 Golden spa & fest, och oss tillhanda senast den 23 Augusti. Medlemmar skriv era nickname som avsändare.
Priset för Provapågäster 590 kr skriver sina namn som avsändare
Välkomna till årets sista Summer Club då vi ställer till med en Kräftfest! Under sommarkvällarna träffas vi par och singlar som vill swinga och umgås med andra under hela långa natten. Vid dessa tillfällen serverar vi en måltid som alltid har varit ett populärt sätt att umgås på PS – vi välkomnar extra alla nya gäster att komma och umgås innan kvällens aktiviteter sätter igång. Obs! Under entrétiden för matgäster släpps endast matgäster in. De gäster som ej skall äta är välkomna tidigast kl. 22.00 det går alltså inte att sitta i Spa eller övriga klubben då vi har matgäster.
ParadiseSwings erbjuder stor bar, fräsch Spa- och relaxavdelning. För intimare lekar finns rum, gungor och vår motorcykel av specialmodell! Om man har varit stygg kan man hamna på korset eller få en dask i rumpan.
För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medlem innan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . />Därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Notera att vi har kö vad det gäller singelmän.

Provapå gäster efterinsläpp.
Par 600 kr/ entré  + 100 kr tillfälligt medlemskap
Tjejer 300 kr entré + 100 kr tilfälligt medlemskap
Killar 500 kr entré+ 100 kr tillfälligt medlemskap

OBS: Vid besök 2 ska medlemsavgiften betalas: Par 500 kr/år Tjejer 300 kr/år Killar 600 kr/år.


Insläpp matgäster 19.30–20.00, måltiden serveras kl. 20.00 Insläpp övriga gäster mellan 22.00–01.00, klubben stänger kl. 02.00.
Varmt välkomna!
Om Double Club: Som första klubb i landet har vi två klubbar under ett och samma tak samtidigt. Kom och mingla i baren och njut av Spa & Relax tillsammans med alla besökare i vår sköna avslappnande miljö!
Som par har ni tillgång till den inre lite intimare och lugnare Parklubben om man så önskar. Med par menas man och kvinna, alltså kan singlar bilda temporära par och således besöka parrummen. Men känner ni för lite mer action och träffa fler singelmän så är ni välkomna ut till vår galet heta MIX klubb.

Plats

Plats:
paradiseswings

Registrerade deltagare:

Det är för sent att registrera sig till detta evenemang.

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se