Skriv ut Exportera till ICS (för outlook, Google Calendar, m fl...)

Nyårsfest i Double Club

Evenemang 

Rubrik:
Nyårsfest i Double Club
När:
2018-12-31 - 2019-01-01 20:00 - 03:00
Var:
paradiseswings - Eskilstuna
Kategori:
Openmind

Beskrivning

NYÅRSFEST i Paradiset!

Tema glitter & glamour. Med gala och god mat tar vi farväl av 2018 och välkomnar ett nytt spännande 2019 på ParadiseSwings Double Club. Portarna slås upp kl 20.00 vi startar med en stunds mingel fram till kl 21.00 då den smakfulla Nyårsmenyn serveras.Liveunderhållning under kvällen med trubadurduon Fusse och Mangan.

Nyårssupé:

Förrätt:

Laxtoast

Varmrätt:

Oxfilé med blommig potatis och rödvinssås

Dessert:

Sötsak & kaffe

Vid tolvslaget serveras det skumpa och vi avnjuter det praktfulla fyrverkeriet från terrassen. Inget efterinsläpp under Nyårsaftonen. Kvällen och natten går i leken och erotikens tecken.

Pris per person ** medlemmar ** 450 kr inkl supé.

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medlem innan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Notera att vi har kö vad det gäller singelmän.

Veganer, vegetarianer och ni som inte äter skinka/fläsk eller har allergier av något slag ombeds meddela detta till köket via mail senast en vecka innan besöket, för att kunna få alternativ mat. Klubben erbjuder er en vegetarisk tallrik!

Entrétid 20.00–21.00. När klockan har blivit 03.00 stänger vi klubben.

Varmt välkomna att fira in 2019 i Paradiset!

Om Double Club: Som första klubb i landet har vi två klubbar under ett och samma tak samtidigt. Kom och mingla i baren och njut av Spa & Relax tillsammans med alla besökare i vår sköna avslappnande miljö!

Som par har ni tillgång till den inre lite intimare och lugnare Parklubben om man så önskar. Men känner ni för lite mer action och träffa fler singelmän så är ni välkomna ut till vår galet heta MIX klubb. Singeldamer har tillgång till båda klubbarna och kan även om man så önskar bjuda med en herre in till Parklubben.

Plats

Plats:
paradiseswings

Registrerade deltagare:

Det är för sent att registrera sig till detta evenemang.

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se