Skriv ut Exportera till ICS (för outlook, Google Calendar, m fl...)

BDSexM in Double Club

Evenemang 

Rubrik:
BDSexM in Double Club
När:
2019-02-16 21:00 - 02:00
Var:
paradiseswings - Eskilstuna
Kategori:
Openmind

Beskrivning

BDSexM in Double Club

Denna kvällen väntas extra mycket gäster då det är en privat förfest på klubben. Därför är insläppet framflyttar till kl 21.00.

Måste BDSM och Sex vara ”antingen eller”? Nä! Varför det? En del hardcore BDSM utövare menar att sessioner bara ska bestå av BDSM och att sex och erotik tillhör ett annat forum. Men det finns riktigt, riktigt många, som har en annan inställning - och för er har vi skapat kvällens tema: BDSexM!

Här tittar vi inte snett på folk som vill älska/knulla/kela före, under eller efter en BDSM session. På klubben finns alla möjligheter för BDSM utlevnad i separata avdelningar men givetvis är alla andra lekrum även öppna denna kväll för mys & sex.

Man kan vara hur kinky man vill eller inte vill och ägna sig åt smärta, psykisk dominans, hårda eller mjuka sessioner, med eller utan åskådare. Redskap av alla slag finns, men ta gärna med dina egna om du har speciella favoriter. I Spa & relaxavdelningen eller i baren kan man koppla av eller planera kvällens förlopp och kanske även få kontakt med likasinnade som vill vara med på en session. Valet är ert och vi hoppas bara att ni får njuta av häftiga upplevelser: BDSM kryddat med sex eller som krydda till sex eller blandat med sex. Ni bestämmer själva.

Entré par ** medlemmar ** 400 kr
Entré singel tjejer ** medlemmar ** 200 kr
Entré singelkillar ** medlemmar ** medlemmar 350 kr
Entré trans (m to f) som är uppklädd vid ankomst 200 kr

För att delta i våra härliga swingerspartyn behöver du bli medlem innan besöket. Vänligen skicka ett mejl med namn, nationalitet, kortfattad presentation innehållandes eventuella tidigare klubberfarenheter. Samt bifoga nytagna ansiktsbilder. Till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Därefter får ni ett svarsmejl om hur ni går vidare. Notera att vi har kö vad det gäller singelmän.

OBS! insläppet senarelagt på grund av privat förfest på klubben, Efterinsläpp från kl 21.00 fram till 23.00, klubben stänger kl. 02.00.

 

Varmt välkomna!

Plats

Plats:
paradiseswings

Registrerade deltagare:

Det är för sent att registrera sig till detta evenemang.

Swingers Date Club

© 2019 www.paradiseswings.se